ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Βουλής 7, Αθήνα

210-3217801, 210-3217805

Γενική Πανελλαδική

Η Γενική Πανελλαδική είναι Ασφαλιστική Επιχείρηση που λειτουργεί με τη μορφή του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού από το 1978.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η ασφάλιση των τουριστικών λεωφορείων των μελών της, η οποία καλύπτει όλο το εύρος των πιθανών ασφαλιστικών κινδύνων, όπως Αστική Ευθύνη Έναντι Τρίτων, Πυρός, Κλοπής, Θραύσης Κρυστάλλων κ.ά.

Το σύνολο των παραπάνω καλύψεων περιλαμβάνεται στα βασικά ασφαλιστικά προϊόντα τής Γενικής Πανελλαδικής, που διαμορφώνονται πάντα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε ασφαλισμένου μέλους της. Όλες οι παρεχόμενες καλύψεις υποστηρίζονται από ισχυρές και φερέγγυες Αντασφαλιστικές Συμβάσεις Διεθνών Οίκων.

Η επιτυχημένη πορεία της Γενικής Πανελλαδικής  αποτυπώνεται στο μερίδιο της  που υπερβαίνει το  70% του συνόλου της αγοράς και αυτό είναι ταυτόχρονα και  η μεγαλύτερη απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει επί σειρά ετών. 

Με οδηγό την επιτυχία της στον τομέα της ασφάλισης τουριστικών λεωφορείων έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια στην ασφάλιση άλλων οχημάτων όπως:

  • Σχολικά λεωφορεία
  • Αστικά λεωφορεία
  • Υπεραστικά λεωφορεία
  • VIP MINI VANS
  • Τουριστικά τρένα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter!

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα ασφαλιστικά νέα.